Etusivu
Palvelut
Shop_Tuotteet
Kuvagalleria
Yhteystiedot

 

 

"Kiitos hienosta työstä, jonka olet meille tehnyt! Kansio oli upea ja siitä on todella paljon meille apua. Tapettivaihtoehdot olivat todella kauniita ja oli kiva, kun olit vielä erikseen ottanut kantaa muunkin sisustuksen väreihin. Käännymme varmasti vielä puoleesi varsinaisen sisustuksen osalta, kunhan pääsemme sinne saakka... Suosittelemme Sinua ehdottomasti tutuille, jotka vain tarvitsevat sisustussuunnittelijan apua!"
HE

 

"Bellavassa suunniteltiin uuden kotimme värimaailma ja keittiö- sekä säilytystilojen ratkaisut todella kauniisti ja järkevästi. Eteisen ja kodinhoitohuoneen säilytysratkaisut olivat sellaisia, joita ei itse olisi tullut ajatelleeksi. Nyt kaikki toimii loistavasti tehden arjesta taas hieman hallittavampaa. Suunnittelijalla oli kyky löytää oma tyylimme, ja luoda siitä kaunis, elegantti, mutta mikä tärkeintä, kodikas kokonaisuus. Suosittelemme lämpimästi!"
TK

 

"Kiitos todella paljon kaikesta tekemästäsi työstä, olemme olleet oikein tyytyväisiä ja suosittelen sinua mielelläni tuttavilleni jatkosssa!"
SR

 

"Kokonaisuus on jo nyt todella hyvän näköinen, rauhallisemman ja avaramman oloinen. Todella iso kiitos yhteistyöstä tähän mennessä!"
TT

 

 

Copyright 2007-2016 Sisustustoimisto Bellava | Webdesign: graafi.net