10 vuotta sisustusyrittäjyyttä

Visio. Silmä. Kyky ajatella toisin. Siinä kenties Bellavan kolmen kärki. Vaikka tärkeimpänä työkaluna ovatkin silmät, töitä tehdään aina sydämellä.

Bellava on kehittynyt 10 vuodessa perinteisestä sisustustoimistosta visuaalisen alan moniosaajaksi. Suunnittelussa pääpaino on uudisrakentajien konsultoinnissa unohtamatta erilaisia kotien remonttihankkeita. Palveluihin kuuluu myös kalustesuunnittelu ja -myynti sekä sisustus- ja lifestyle-kuvaus pääasiassa sähköisiin medioihin.

Reiluun vuosikymmeneen yrittäjyyttä on mahtunut satoja remontti- ja uudiskohteita, joukossa myös julkisprojekteja jäätelökioskeista vanhainkoteihin. Kokemuksesta ovat käyneet myös oman Kannustalo-kodin ja vapaa-ajankodin rakennuttaminen.

Veri vetää ajoittain myös maailmalle. Bellavan toimisto majailee paraikaa jo toista kertaa Melbournen lähiössä Australiassa, ja etäsuunnittelu Suomeen pyörii. Maailmalla vietetyt vuodet ovat rikastuttaneet yrittäjän ideapankkia ja sisustusnäkemystä. Ei ole yhtä oikeaa tapaa asua ja elää.

 

Sisustuskonsultointi ja -suunnittelu

Kalustesuunnittelu

Sisustus- ja lifestyle-kuvaus

Tekstiilisuunnittelu ja ompelupalvelu

Valaistussuunnittelu

Somistus

 

 

SILJA JUONALA

* Yrittäjä vuodesta 2007

* Sisustuskonsultti

* Valokuvaaja

* Graafikko

 

Toimipaikka:

* Melbourne (1/2018 - 3/2019)

* Raisio (4/2019-)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2007-2018 Sisustustoimisto Bellava